A felhőtlen mosolyokért dolgozunk!

2018. 09. 19. - 2 perc olvasás

A felhőtlen mosolyokért dolgozunk!

Tudtad, hogy a VICTORIA irodaszerek vásárlásával gyermekeken segítesz? 8 év alatt közel 200 intézményt támogattunk a Ti segítségetekkel!

Mi lehet annál jobb érzés, mint amikor kezedbe veszed új Victoria tudományos számológépedet? A tudat, hogy a vásárlásoddal támogattad a VICTORIA A GYERMEKEKÉRT Egészségvédelmi Közhasznú Alapítványt, ezzel pedig hozzájárultál egy új egészségügyi berendezés vagy rehabilitációt szolgáló eszköz megvásárlásához.

Miről is van szó?

A VICTORIA irodaszerek megálmodója, Wittmann Róbert és Bartucz György 2010-ben olyan elhatározásra jutottak, amely páratlan döntésnek bizonyult: a Victoria termékek értékesítéséből befolyó összeg bizonyos része átutalásra kerül a VICTORIA A GYERMEKEKÉRT Egészségvédelmi Közhasznú Alapítvány számlájára. Az így összegyűlt összegekből az Alapítvány a köz érdekében álló gyermekkórházakat, gyermekgondozó-, valamint hátrányos helyzetű gyermekeket segítő intézményeket támogatja.Régóta dédelgetett álmunk vált valóra az alapítvány létrehozásával. Az ember életében eljön az idő, amikor úgy érzi, vissza kell adjon valamit a közösségnek azokból a javakból, amelyeket az élettől kapott.
mondta: a nyilvántartásba vételt igazoló végzés kézhezvétele után Wittmann Róbert


A Victoria irodaszerek eladása után befolyt összegeknek, a magyarországi lakossági adója 1%-ának és az egyéni adományoknak köszönhetően az Alapítvány 8 év alatt már több mint 70 000 000 Ft-tal támogatott közel 200 intézményt!

Ha többet szeretnél megtudni az Alapítvány tevékenységről, látogass el a www.victoriaagyermekekert.hu honlapra, vagy a hivatalos Facebook oldalra: facebook.com/vagyalapitvany!

Ezúton is szeretnék megköszönni felelős termékválasztásodat, amellyel felhőtlen mosolyt csalsz számos gyermek arcára!

Tetszett a cikk? Megosztás:

Ez is érdekelhet