Rólunk

A Victoria márka 1993 óta megtalálható az irodaszerek lenyűgöző világában, mára az egyik legnépszerűbbé nőtte ki magát hazánkban.

Közel 1500 termékünk között mindent megtalálsz, amire szükséged lehet az irodában.

A Victoria márka 1993 óta megtalálható az irodaszerek lenyűgöző világában, mára az egyik legnépszerűbbé nőtte ki magát hazánkban.

közel 1500

Termék és kiegészítő

100%

Megbízható minőség

14 év

Társadalmi szerepvállalás

4

Országban

Számunkra fontos értékek
Küldetésünk

Küldetésünk

Szeretnénk, hogy Neked is legyen legalább egy megbízható (munka)társad/barátod a tágan értelmezett irodában, létesítményüzemeltetésben, iskolában, munka, tanulás, kreatív alkotás közben. Célunk, hogy olyan termékeket kínáljunk, amelyek minőségét és árát is szeretni fogod, amelyek mindig elérhetők, ezért számíthatsz rájuk, bízhatsz bennük. Mi pedig abban bízunk, hogy épp ezért legközelebb is a Victoria márka termékeit választod.

Társadalmi szerepvállalás

Társadalmi szerepvállalás

A Victoria termékek értékesítéséből befolyt összeg meghatározott részét
 arra használjuk fel, hogy gyermekeket gyógyító, gondozó, fejlesztő intézményeket támogassunk. A Victoria a Gyermekekért Egészségvédelmi Közhasznú Alapítvány átlátható és tiszta működésének eredményeként immár több mint 133,7 millió forinttal támogattunk 328 intézményt 2010 óta.

Megbízható társ a mindennapokban

Megbízható társ a mindennapokban

Válaszd a megbízható minőséget, kompromisszumok nélkül!

Kínálatunk egyre bővül

Kínálatunk egyre bővül

Jelenleg 15 termékkategóriában közel 1500 féle termékünk kapható országszerte.

Miért zöld?

Miért zöld?

Ha fontos számodra környezetünk védelme, akkor a Victoria választékában biztosan megtalálod, amit keresel!

A Victoria "Green" termékcsaládot azért hívtuk életre, hogy jelentősen csökkentsük a környezeti terhelést, és megfelelő alternatívát biztosítsunk mindazok számára, akik a környezetbarát termékeket választják. Az előállításhoz alkalmazott alapanyagok biológiailag lebomlók, sőt egyes termékek csomagolása újrahasznosítható.

A Victoria „Balance Green” fénymásolópapír a „Green” termékcsalád legfontosabb tagja.
A Victoria nyomtató-kellékanyagok választékénak döntő többsége újrahasznosított alapanyagból készül.
Arra törekszünk, hogy a Victoria irodaszerek a lehető legközelebbi gyárakban készüljenek, így termékeink nagy része nem utazik kontinenseken keresztül, ezáltal is csökkentve a szállítással járó károsanyag kibocsátást.

Victoria a Gyermekekért Alapítvány

Victoria a Gyermekekért Alapítvány

A Victoria a Gyermekekért Egészségvédelmi Közhasznú Alapítvány célja, hogy a Victoria irodaszerek népszerűségét nemes célra is felhasználja, mégpedig úgy, hogy minden Victoria termék árából egy meghatározott összeget az alapítvány számlájára utalunk. Az ily módon összegyűlt pénzből a gyermekek fejlődését, gyógyulását szolgáló eszközök, gépek, berendezések beszerzésére kerül sor. Tehát a Victoria termékek használatával Te is teszel a szívből jövő mosolyokért! Az Alapítvány célja: „A köz érdekében álló gyermekkórházak, gyermekgondozó intézmények, hátrányos helyzetű gyermekeket segítő intézmények – beleértve a fogyatékos gyermekek gondozására szakosodott intézményeket is – segítése, anyagi támogatása, infrastruktúrájuk fejlesztése.” Az Alapítvány létrejötte óta több mint 133,7 millió forint összeggel támogatott gyermekkórházakat, gyermekgondozó intézményeket, valamint hátrányos helyzetű gyermekeket segítő intézményeket.

Részletek az alapítvány oldalán