Neked is jár az elismerés! - Victoria a Gyermekekért Alapítvány

2022. 11. 03. - 1 perc olvasás

Neked is jár az elismerés! - Victoria a Gyermekekért Alapítvány

Minden Victoria termék árából egy meghatározott összeget az alapítvány számlájára utalunk. Így a Victoria termékek használatával Te is teszel a szívből jövő mosolyokért.

A Victoria a Gyermekekért Egészségvédelmi Közhasznú Alapítvány célja, hogy a Victoria irodaszerek népszerűségét nemes célra is felhasználja, mégpedig úgy, hogy minden Victoria termék árából egy meghatározott összeget az alapítvány számlájára utalunk. Az ily módon összegyűlt pénzből a gyermekek fejlődését, gyógyulását szolgáló eszközök, gépek, berendezések beszerzésére kerül sor.

Az Alapítvány célja:

„A köz érdekében álló gyermekkórházak, gyermekgondozó intézmények, hátrányos helyzetű gyermekeket segítő intézmények – beleértve a fogyatékos gyermekek gondozására szakosodott intézményeket is – segítése, anyagi támogatása, infrastruktúrájuk fejlesztése.”

 

Az Alapítvány létrejötte óta több mint 117 millió forint összeggel támogatott 300 intézményt - gyermekkórházakat, gyermekgondozó intézményeket, valamint hátrányos helyzetű gyermekeket segítő intézményeket.

Victoria termékek vásárlásával Te is teszel a szívből jövő mosolyokért. Neked is jár az elismerés!

 

 

Ha szeretnél további híreket, információkat kapni a Victoria termékekről és a Victoria a Gyermekekért Egészségvédelmi Közhasznú Alapítványról, akkor iratkozz fel hírlevelünkre itt!

 

https://www.victoriaagyermekekert.hu/

 

Tetszett a cikk? Megosztás:

Ez is érdekelhet