Bízza rá magát!

2022. 06. 20. - 2 perc olvasás

Bízza rá magát!

Higiéniai termékcsalád a VICTORIA kínálatában

A megfelelő higiénia egészségünk egyik alapköve. A VICTORIA Fine termékcsalád mosdóhigiéniai és konyhai higiéniai termékei kiváló nedvszívóképességük mellett elérhető árukkal lehetnek a felhasználók új kedvencei ebben a termékkörben.

A Mini Jumbo rendszerekbe illeszthető, tekercses, 2 rétegű toalettpapír tekercsátmérője 19 cm, a tekercs hossza 125 m. A lapok mérete 9,4 x 25 cm. Alapanyaga 100% cellulóz. Egy csomag 12 tekercset tartalmaz.

Megnézem a toalettpapírt 😊

A fali kéztörlő-adagólókba illeszthető Z hajtogatású (illetve V hajtogatású) kéztörlők 1 vagy 2 rétegű változatban érhetők el. A 20 tömböt tartalmazó csomagban 300, illetve 200 lapos tömbök találhatók, tömbönként papírszalaggal átfogva, megkönnyítve az adagolást és betöltést. A lapok mérete minden esetben 23 x 22,4 cm. Mindkét termék EU Ecolabel tanúsítvánnyal rendelkezik, 100%-ban újrahasznosított és újrahasznosítható alapanyagból készülnek.

Megnézem a hajtogatott kéztörlőket 😊

Végül, de nem utolsó sorban csatlakoztak a FINE családhoz a 2 rétegű, extra nedvszívóképességű konyhai papírtörlők is. Az XL méret 350 lapot tartalmaz, tekercsátmérője 14 cm, tekercsszélessége 19,5 cm. Az XXL méret 500 lapot tartalmaz, tekercsátmérője 19 cm, tekercsszélessége 19,5 cm. Mindkét termék FSC minősített alapanyagból készül, újrahasznosíthatók, valamint élelmiszerrel érintkezhetnek.

Megnézem a tekercses papírtörlőket 😊

A termékek megvásárlásával egy jó célt is támogatsz, hiszen árukból meghatározott összeget átutalunk a Victoria a Gyermekekért Egészségvédelmi Közhasznú Alapítvány számára. Az Alapítvány tevékenységéről bővebben olvashatsz a victoriaagyermekekert.hu honlapon vagy a Facebookon.

Tetszett a cikk? Megosztás:

Ez is érdekelhet