Megjelent a Victoria a Gyermekekért Alapítvány legújabb pályázati kiírása

2023. 02. 01. - 1 perc olvasás

Megjelent a Victoria a Gyermekekért Alapítvány legújabb pályázati kiírása

A Victoria a Gyermekekért Egészségvédelmi Közhasznú Alapítvány 2010-ben jött létre azzal a céllal, hogy segítse a gyermekek fejlődését és gyógyulását szolgáló eszközök, gépek, berendezések beszerzését. Az alapítvány az elmúlt évek alatt összesen több mint 118 millió forinttal támogatott 300 intézményt.

Az alapítvány elsődleges bevételi forrását a Victoria irodaszerek márkatulajdonosa, a Corwell Kft. biztosítja a Victoria irodaszerek magyarországi értékesítéséből származó bevételéből.

A pályázat keretében az alapítvány egyszeri, vissza nem térítendő támogatást nyújt a kiválasztott kórházak, intézmények részére a megelőzést, gyógyítást, gondozást, rehabilitációt szolgáló vagy ápolási, gondozási körülményeket javító eszköz, gép, berendezés megvásárlására.

A pályázaton részt vehetnek a köz érdekében tevékenykedő gyermekkórházak, gyermekgondozó intézmények és hátrányos helyzetű gyermekeket segítő intézmények, legyenek azok bármilyen jellegű és bármilyen fenntartású intézmények. Pályázhatnak továbbá általános kórházak, feltétel azonban, hogy a megpályázandó összeg kizárólag a kórház gyermekosztályán használandó gép, berendezés vagy eszköz vásárlására fordítható.

A pályázat időtartama: 2023. február 1. - március 12.

További részletek a pályázatról az alapítvány oldalán olvasható!

Tetszett a cikk? Megosztás:

Ez is érdekelhet