Újdonságok a VICTORIA kínálatában!

2023. 02. 22. - 2 perc olvasás

Újdonságok a VICTORIA kínálatában!

Lépj be a kényelmes iratrendezés világába!

VICTORIA lefűzhető, színes szélű genotherm

Felejtsd el az iratrendezéssel járó bosszúságot! Lefűzhető, színes szélű genothermjeinkel az iratok kategorizálása ezentúl gyerekjáték lesz! A 11 lefűzőlyukkal rendelkező, felül nyitott genotherm az összes, szabványos gyűrűs és emelőkaros iratrendezőbe lefűzhető. Elérhető A4 méretben.

Viszlát bosszúság! 

 

VICTORIA A4+ méretű lefűzhető genotherm

Egyszerre több dokumentumot szeretnél egy helyen tárolni? Ne keress tovább, válaszd az A4+ méretű genothermünket, amelybe – az átlagosnál szélesebb – kivitelének köszönhetően akár 50 lap is kényelmesen elfér. A biztonságról és tartósságról a megerősített élek gondoskodnak.

Helytakarékos megoldásunk.

 

VICTORIA „Basic” A5 méretű lefűzhető genothermek

A5 méretű iratok és dokumentumok hosszú távú, lyukasztás nélküli tárolására alkalmas genothermünk kétféle áttetsző felülettel elérhető: narancsos vagy víztiszta kivitelben. A lefűzést 6 lefűzőlyuk segíti.

Szerezd be itt! 

 

VICTORIA „Exclusive” lefűzhető genothermek

Ha igazán tartós megoldást szeretnél fontos irataid rendszerezéséhez, akkor válaszd a magas mikronszámú, vastag, strapabíró VICTORIA „Exclusive” genothermeket. A „Basic” verzióhoz hasonlóan narancsos vagy víztiszta felülületű genothermek A4 méretben kaphatóak.

Pont erre van szükségem! 

 

Victoria PP irattartó tasakok

Többféle méretben (A4, A5, A6, A7 és DL) elérhető praktikus tárolóink patentos kivitelt kaptak, hogy garantáltan ne essenek ki belőlük a fontos dokumentumok. Rugalmas, áttetsző polipropilén alapanyaguknak köszönhetően rendkívül strapabírók, ráadásul a kék, zöld, piros és víztiszta színek közül mindenki megtalálhatja a számára tökéletes választást.

Ne hagyj el többé semmit! 

Tetszett a cikk? Megosztás:

Kapcsolódó termékek

Ez is érdekelhet