Megérkeztek a legújabb Victoria termékek!

2022. 07. 29. - 2 perc olvasás

Megérkeztek a legújabb Victoria termékek!

Nézd meg, mivel bővült a kínálatunk!

Kínálatunkat, termékeinket folyamatosan fejlesztjük, eleget téve a fogyasztói elvárásoknak, visszajelzéseknek. Van, amiből nem engedünk, így a megbízható minőség mindig alapvető.

Lássuk a termékeket!

Asztali ragasztószalag-adagoló – stabil tépés a legjobb lépés.

Foggal? Körömmel? Lehet kényelmesen is! Szinte minden irodában vagy otthonban szükség van ragasztószalagra, de amikor használatra kerül sor, akkor jön a „hol az eleje?” vagy a „kéne egy olló”…, de ennek immár vége. A VICTORIA asztali ragasztószalag-adagoló praktikus mérete ellenére meglehetősen súlyos, így elég stabil ahhoz, hogy akár egy kézzel is lehúzz a ragasztószalagból egy darabot, és a kialakított recés vágóél segítségével le is szakítsd azt anélkül, hogy az adagoló elcsúszna vagy elmozdulna.

Most azonnal megnézem!

Hegyezők – avagy kicsi a bors, de erős.

Az egy és kétlyukú fémhegyezőket sokan hiányolták a VICTORIA kínálatából, most végre megérkeztek. A masszív fémből készült faragók acélpengével készülnek a tartósság jegyében. A kétlyukú változat normál és vastag ceruzák hegyezéséhez is alkalmas. Kis méretüknek köszönhetően szinte bárhol - tolltartóban, asztali rendezőben - kényelmesen elférnek.

Egylyukú hegyezőt akarok!

Kétlyukú a menő!

Táblatörlők – legyen tiszta minden tábla!

Mágneses fehértáblákhoz ideális a VICTORIA mágneses táblatörlője, amellyel a szárazon törölhető táblamarkerek nyomai tüntethetők el. A benne lévő mágnes miatt nem kell külön tartó a törlőnek, a táblán tárolva mindig kéznél van. Vastag filcbetét garantálja a karcmentes tisztítást. Like?

Like!

Egy megoldás többféle felületre: a VICTORIA táblatörlő egyaránt alkalmas fehér-, flipchart- és krétás táblákhoz is. A lakkozott fa felület és az oldalsó bemélyedések igazán stabil és kényelmes fogást biztosítanak. A vastag hasított filcbetét garancia a karcmentes tisztításra.

Kell egy ilyen!

VICTORIA - Minőség, teljesítmény, bizalom.

Tetszett a cikk? Megosztás:

Ez is érdekelhet