Elértük a kitűzött célt!

2023. 10. 03. - 2 perc olvasás

Elértük a kitűzött célt!

Új termékek a VICTORIA márka kínálatában.

Elértük a kitűzött célt, legalábbis a sok-sok célunk közül az egyiket. Fontosnak tartjuk, hogy a VICTORIA márka kínálata folyamatosan frissüljön, egyre színesebb legyen, a szó szoros értelmében is. Ez alkalommal az irodai kisgépek terén bővítettük a szortimentet, különböző kapacitású, méretű és színválasztékú tűzőgépekkel.

Az alap fekete No 10, Half Strip és Full Strip gépekhez most az alábbi színes társaik csatlakoztak:

 

Mini (IKVT04, IKVT05) 

„Kicsi a bors, de erős!” tartja a mondás, és ez az új VICTORIA Mini tűzőgép esetén is igaz. Szinte már bájos megjelenése ellenére szemrebbenés nélkül harap át 12 lapot. Nem igényel speciális étrendet, ugyanazzal a sztenderd 24/6, 26/6 kapoccsal tölthető, mint bármely normál méretű vetélytársa. A nyomófelület bordázott kialakítása garantálja a biztos fogást, és kompakt mérete ellenére még kapocskiszedővel is rendelkezik.

 

Half Strip (IKVT06, IKVT07)

Legyen az a visszafogott királykék, vagy a vagány piros, a 20 lapot simán tűző VICTORIA Half Strip megbízható társad lesz, akár tűzni, fűzni vagy szegezni szeretnél vele. Semmi bonyodalom, felül megtöltöd, és máris kezdődhet a munka. Masszív fémszerkezete a biztosíték arra, hogy miatta sosem kell megállnod. A kollégák szúrós tekintete pedig csakis annak szólhat, hogy nekik miért nincs még ilyen tűzőgépük.

 

 

Full Strip (IKVT08, IKVT09)

Amikor a méret a lényeg, akkor lép a színre a VICTORIA Full Strip. 78 mm-es tűzési mélységével nem ismer lehetetlent, sokoldalúsága pedig minden igényt kielégít, legyen szó tűzésről, fűzéről vagy szegezésről. Megkapó méretei ellenére a sztenderd 24/6, 26/6 tűzőkapcsokkal kompatibilis. Dolgozz hatékonyan, dolgozz a VICTORIA Full Strip tűzőgéppel!

A VICTORIA tűzőgépeivel gyorsan végezhetsz a papírmunkával, így több időd lesz az igazán fontos dolgokra koncentrálni.

Valami többre vágysz? Ne feledd, a VICTORIA termékek vásárlásával egy nemes célt is támogatsz, vásárlásoddal a Victoria a Gyermekekért Alapítványt támogatod.

Minőség. Teljesítmény. Bizalom.

Tetszett a cikk? Megosztás:

Kapcsolódó termékek

Ez is érdekelhet