Megújult a COOL zsírkréta!

2023. 06. 12. - 1 perc olvasás

Megújult a COOL zsírkréta!

Megújult külső, változatlan belső értékek

Ebben az évben több COOL by Victoria termék is új „ruhát” kapott. A színesebb, látványosabb külcsín a filctoll, zsírkréta, színes ceruzák és az öntapadó füzetborítók csomagolásán jelenik meg.

Az akvarell rajzra emlékeztető kék alapminta a képzeletek szárnyán lehet a csillagos égbolt, a végtelen világűr, vagy akár egy rejtélyes víz alatti világ, amit aztán a fantáziánk és a COOL termékek segítségével bármilyen színes figurákkal, elemekkel tölthetünk meg. Az új dizájnnal ellátott termékek közül ezúttal a zsírkréta érkezett meg.

A COOL by Victoria zsírkréta nagyobb felületek színezésére is alkalmas, szépen satírozható, nem morzsálódik. Papír borítása meggátolja a csúszást, így stabil fogást tesz lehetővé a kis kezekben, ugyanakkor 3 éves kor alatt nem ajánljuk, mert a picik széttépkedhetik a papírt. Kézről, ruhából, falról könnyedén le- és kimosható, és nem tartalmaz semmilyen egészségre káros anyagot.

A készletben összesen 12 db zsírkréta található: citromsárga, narancssárga, piros, világos rózsaszín, pink, égkék, sötétkék, világoszöld, sötétzöld, barna, szürke, fekete színekben. A csodás, telített színek életre keltik a rajzot.

 

 

Kattints ide és nézd meg, hol kaphatók a COOL termékek!

Tetszett a cikk? Megosztás:

Kapcsolódó termékek

Ez is érdekelhet