Megújult a VICTORIA márka

2024. 01. 16. - 1 perc olvasás

Megújult a VICTORIA márka

2023-ban ünnepelte 30. évfordulóját a VICTORIA márka, s bizony 3 évtized alatt nagy utat tett meg a leporellótól és faxpapírtól a mai közel 1500 cikkelemes választékig.

 

A márka alapvető értékeit – megbízható minőség, kedvező ár, folyamatosan bővülő, készletről elérhető termékválaszték - továbbra is szem előtt tartva kollégáink fáradhatatlanul dolgoznak a VICTORIA termékek fejlesztésén. Újabb és újabb termékek, színek, termékcsaládok érkeznek évről-évre a kínálatba.

A kor és a piac követelményeivel azonban nem csak a szortimentet tekintve szeretnénk lépést tartani, ezért a márka 30. évében megszületett egy frissebb, a mai kor szellemiségét tükröző, egyértelműen a jövőbe tekintő márkaarculat. Egy márka életében rendkívül fontos a megjelenés, az egységes vizuális kép, épp ezért az új logóban is megtartottuk az ikonikus lovat, hogy a márkanévvel együtt segítse az azonosítást.

A felhasználók által megszokott és jól ismert ló a mindennapi tevékenységhez szükséges lendület, a siker, a győzelem jelképe, ezt az impulzust hivatott megjeleníteni a lobogó sörényű, a márkanévből színében is kiemelkedő lóalak.

A logók cseréje a 2024-es éveben kezdődött és folyamatosan frissül majd a termékek csomagolásán, valamint minden olyan felületen, ahol a márka megjelenik. 

Tetszett a cikk? Megosztás:

Ez is érdekelhet